Valmistuaika on n. 30 minuuttia
Juuresmuusi:
400g bataattia
400g parsakaalia
500g kukkakaalia
1rkl luomuvoita
2tl ruususuolaa
Huom! Kukkakaali ja parsakaali on punnittu kaupassa
Kuumenna n. 2litraa vettä. Pilko vihannekset. Poista kukkakaalista ylimääräiset kannat ja lehdet. Laita vihannekset kiehuvaan veteen. Keitä n. 20 minuuttia. Tarkista vihannesten kypsyys. Kaada kuuma vesi pois. Lisää voi ja suola. Soseuta noin minuutin ajan. Anna muussin odottaa kun paistat muikut.
Muikut:
300g muikkuja
n. 20g mantelirouhetta
1.5rkl luomuvoita
1tl ruususuolaa
1tl valkopippuria
Kuumenna pannulla voi. Lisää pannulle muikut sekä mantelirouhe. Paista noin muutaman minuutin ajan välillä käännellen. Lisää lopuksi valkopippuri.
Laita lautaselle ensin juuresmuussi ja reilusti muikkuja päälle. Nauti heti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti