maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pähkinäinen vuohenmaitojuustosalaatti kahdelle

Tämä salaatti on todella monipuolinen ja nopea valmistaa. Voit tarjota saalaatin alkuruokana, lisukkeena, nauttia lounaana tai vaikka syödä ihan muuten vaan sellaisenaan. Voit käyttää salaatissa myös balisikaa ja rucolaa.

Tämä salaatti on minusta niin hyvää, että sitä voisi syödä joka päivä! Kokeile ja nauti!!

Valmistusaika n. 10 minuuttia.




Pähkinäinen vuohenjuustosalaatti:

2 kourallista cashewpähkinöitä
10 terttu tai kirsikkatomaattia
puoli nippua ruohosipulia
2 rkl balsamikoa
1 rkl oliiviöljyä
2tl hunajaa
6 palaa Pirkka Vuohenmaitojuustoa (n. 80g)
1-2 tl mustpippuria

Paahda cashewpähkinät kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan. Pidä pähkinöitä silmällä ja kääntele niitä, etteivät ne pala. Kun pähkinät ovat saaneet väriä pintaan ovat ne valmiita. Kaada pähkinät lautaselle.

Pilko tomaatit neljään osaan ja laita kulhoon odottamaan. Lisää hunaja, balsamiko ja oliiviöljy. Sekoita sekaisin tomaattien kanssa. Lisää vielä paloiteltu vuohenmaitojuusto sekä paahdetut pähkinät. Lisää mustapippuri. Pilko ruohosipuli pineksi ja laita ne kulhoon sekaan. Sekoita kaikki hyvin keskenään.

Annostele salaatti lautasille ja koristele muutamalla pidemmällä ruohosipulinvarrella. Tarjoile salaatti heti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti